Si Kecil Ini Mempunyai 1 Juta Followers Di Instagram ?

breananyoun

Breanan Youn ( Ameera ).

Si kecil berumur 5 tahun ini sama seperti kanak-kanak perempuan lain yang sukakan hello kitty, ice cream, chocolate dan barang permainan yang berwarna pink. Breanan mula menjadi topik perbualan di facebook apabila ibunya memuat naik video pendek seperti goodnight untuk kawan-kawan dan keluarga tetapi mula menjadi viral apabila di share oleh orang lain.

breannafamily

Peminat semakin bertambah ?

Ibu bapa Breanan Youn sangat terkejut apabila followers mereka di Instagram semakin bertambah dengan banyak dan apabila mereka pulang ke Korea atau melancong ke tempat lain ramai yang meminta untuk bergambar bersama Breanan.

Keluarga Breanan yang sebelum ini menetap di Korea berpindah ke Dubai atas urusan perniagaan. Sejak berpindah di situ keluarga Breanan memeluk agama islam.

Boleh Bertutur 4 Bahasa ?

Breanne boleh bertutur dalam empat bahasa iaitu Inggeris, Korea, Tagalog dan Arab.

Apa Kata Ibu Breanna ?

Menurut Jocelyn Youn anaknya Breanna cuma suka tersenyum dan berlakon secara spontan di depan kamera dan mungkin ada sesuatu dalam dirinya yang membuatkan orang lain suka padanya.

Apa Kata Ayah Breanna ?

Ayah Breanna pernah mencuba untuk tidak memuat naik gambar Breanna kerana risau akan masa depan anaknya tergangu akibat populariti tetapi tidak boleh kerana dia akan mendapat ribuan email dari setiap negara bertanya tentang khabar anaknya. Namum Ayah Breanna berharap agar orang ramai terus menyokong dan memberi maklum balas yang baik supaya anaknya membesar sama seperti kanak-kanak lain.

breanna

Apa yang menarik tentang si manja kacukan Korea dan Philippine ini ialah gelagat comel dan lucunya.

Jom follow instagram beliau dan lihat gambar-gambar dan video yang comel.

Instagram : officialbreannayoun

Antara video Breanna Youn yang sangat mencuit hati.

 

Kembali ke Atas