Pasangan Arkitek Suami Isteri Buat Bisnes Ambil Tempahan Coklat Bar RM1 Secara Online

Pasangan suami isteri Ainil Farhana Mohd Mustafa dan suaminya Ezuwan Razali adalah graduan dalam bidang Architecture.  Dalam masa yang sama mereka juga mengambil tempahan pelbagai doorgift, tshirt, bunting dan banner secara online di facebook dan instagram.

TKE8

Produk TheKayeiy yang paling popular adalah customized chocolate bar, di mana mereka boleh menyediakan coklat bar dengan label istimewa mengikut kehendak pelanggan.
Jarang-jarang dapat Chocolate Bar bila dapat jemputan kenduri kahwin kan.
Pernah tak anda mengalami situasi dimana keluarga anda mahukan majlis yang serba mewah tetapi bila anda lihat duit di dalam wallet, dalam akaun tidak cukup budget? Sedih kan. Zaman sekarang ni, semua mahal, mana nak cari duit kalau nak semua grand je.
Antara semua perbelanjaan bagi menyempurnakan sesebuah majlis perkahwinan, akikah, birthday party, baby shower dan macam-macam majlis lagi, doorgift merupakan salah satu ‘kewajipan’ dan sekurang-kurang RM1000 diperlukan bagi menyediakan doorgift buat para tetamu sebagai tanda berterima kasih kerana menyerikan lagi majlis mereka.
Itu pun kalau dapat doorgift berharga RM1 untuk 1000 orang tetamu. Masih ada lagi kah harga semurah itu zaman sekarang ni?

Antara idea design ChocoBar mereka :

 

doorgift murah

TKE6

idea doorgift

doorgift kenduri akikah

TKE1

cenderahati kahwin
<

Hanya RM 1 untuk CHOCOBAR BY THEKAYEIY
– EXCLUSIVE: Design untuk setiap orang tak akan sama sebab design ikut tema, ikut selera customer. Bukan pilih dari template.
– Minimum order 100pcs
– Chocolate ada 4 perisa; MILKY CHOCOLATE, ALMOND, HAZELNUT, FRUITS: BOLEH CAMPUR2
– MURAH: harga semua orang mampu. Serendah RM1/PC. Untuk tempahan, whatsapp “CHOCOBARRM1” dan hantar ke +601111800451
– FREE delivery utk kawasan sekitar Shah Alam & Seremban
– Dah buat beribu tempahan dari serata utara dan selatan tanah air, dan Singapore.
Visit IG Thekayeiy atau contact +601111800451 untuk tempahan.
Kembali ke Atas